Здравеие колеги, имам следния въпрос: дали някои предлага предпазна кора за двигател, която не е пласмасова, и дали кората от Кросвагон би могла да стане за 156 TS Спортвагон
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кора под двигателя
Collapse
X
-
Re: Кора под двигателя
Първоначално публикувано от mycadoЗдравеие колеги, имам следния въпрос: дали някои предлага предпазна кора за двигател, която не е пласмасова, и дали кората от Кросвагон би могла да стане за 156 TS Спортвагон
http://www.zeatek.com/subpage.html
Продават я тук http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/ ... :2910.html
-
Вчера заведох щета в застрахователната ми фирма за кората. Оказа се че оргинална кора струва към 300 кинта а реплика на някаква фирма 113 и 25% намаление заради застрахователя. Лошото е че за едната трябва да чакам 30 дена доставка от Италия а другата ще я има най рано след 10 дена.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от marianАлуминива кора които иска мога да му донеса от Гьрция още тази седмица.Цената и е 198евро
Comment
-
Първоначално публикувано от marianЩе попитам
Comment
-
Цената и в гърция е около 150Евро...sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
" Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment
-
Първоначално публикувано от NeokillВчера заведох щета в застрахователната ми фирма за кората. Оказа се че оргинална кора струва към 300 кинта а реплика на някаква фирма 113 и 25% намаление заради застрахователя. Лошото е че за едната трябва да чакам 30 дена доставка от Италия а другата ще я има най рано след 10 дена.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от marianВ мн.голяма грешка си!!!Аз самия бих купил от някои колега ако ми докара на 150 евро.sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
Comment
-
Първоначално публикувано от marianДаи ми адрес и тел.аз утре ще я докарам безплатно за всички желаещи.
Отиваш при "ΕΜΙΚΟ ΑΕ"....и я взимаш!
пс:чудно ми е ти от къде ги взимаш за 198Евроsigpic
Comment
Comment